Велевска постана бринета

Please follow and like us:
Pin Share

Елена Велевска   реши да ги изненади сите, а најмногу своите фанови драстично менувајќи ја бојата на косата и преку ноќ стана бринета. Една мала промена која тотално и го смени ликот, изгледот, имиџот…

речеиси до непрепознавање. Дали се работи за храбар потег на фолк ѕвездата или само за вешт експеримент на пејачката, која ставајќи перика, само се обидува да го привлече вниманието, ама и да го искуси мислењето на публиката!

Неодамна Елена го најави и својот концерт во Швајцарија на 3-ти март каде ќе биде во придружба на Легато бенд во близина на Лозана, а во организација на Македонското културно друштво Пијанец.

Please follow and like us:
Pin Share