Малата Драгана Јовановска освои прво место на фестивал во Русија

February 12, 2018 Martin Petrevski 0

Малата ѕвездичка Драгана Јовановска, освои прво место на фестивал во Русија. Станува збор за еден од најпрестижните фестивали во Источна Европа, интернационалниот музички фестивал „Golden stars […]