Татијана Стефановска презадоволна од спотот за баладата “Си одам”

February 22, 2018 Martin Petrevski 0

Фолк пејачката Татијана Стефановска гостуваше во емисијата “Промо” каде ги сподели импресиите од нејзиниот најнов спот со наслов “Си одам”. Таа добила доста позитивни коментари […]