Ќерката на Бијонсе плива во луксуз

February 9, 2018 Martin Petrevski 0

Ќерката на мегапопуларната Бијонсе, шестгодишната Блу Ајви Картер израсна во вистинска дива, најмногу благодарение на нејзините родители милионери. Поради богатството коешто го имаат, нивната ќерка […]