“Велат не нема, ама еве сме, македонски песни гордо пееме”-Стихови кои ја расплакаа публиката на “Гоце Фест” !

February 19, 2018 Martin Petrevski 0

“Велат не нема, ама еве сме, македонски песни гордо пееме”, ова се дел од стиховите на победничката песна од Влатко Миладиноски. Стихови, кои ја расплакаа […]