Бумбари бенд презадоволни од досегашната соработка со ИН Продукција

February 5, 2018 Martin Petrevski 0

Бумбари бенд презадоволни од соработката со ИН Продукција. При нивното гостување искажаа благодарност за големата промоција на нивните песни кои минатата година беа промовирани на […]