Сораја се надмина себеси!

Please follow and like us:
Pin Share

Сораја Вучелиќ со текот на времето носи се помалку и помалку облека, а неодамна се појави во едно казино каде што носи фустан кој не крие скоро ништо, туку напротив го открива нејзините бујни облини.

Освен што станува збор за минич со отворен грб и „деколте до папук“, фустанот има цеп кој открива се. Цепот е поврзан со ланци кој едвај успеваат да додржат да не испука.

Please follow and like us:
Pin Share