Елтон Џон со непријатна случка на концертот

Please follow and like us:
Pin Share

Елтон Џон се најде во непријатна ситуација за време на својот концерт во Лас Вегас кога беше погоден од ѓердан.

Додека Џон свиреше на клавирот, девојката што беше во првите редови, сакајќи да го импресионира својот идол , го погоди точно во главата. Во првиот момент пејачот не знаеше што му се случува, а кога сфати дека е удрен со ѓердан по вилицата, ја наведна главата и ги пребројуваше забите.

Пејачот не е сериозно повреден во инцидентот.

Please follow and like us:
Pin Share