Марина Туцаковиќ е во тешка состојба,се бори за живот

Please follow and like us:
Pin Share

Познатата авторка Марина Туцаковиќ се лекува на институтот за онкологија и радиологија во Србија.

Како што дознава „Телеграф“, Марина неколку недели е на лекување на иснтитутот за онкологија и радиологија Србија. Таа боледува од тешка болест, а како што дознава изворот на порталот, здравствената состојба на Марина Туцаковиќ е прилично лоша.

– Сите на институтот максимално се трудат да и помогнат на Мрина и да и ги олеснат тешките денови и битката за живот – пренесува соговорникот на Телеграф”.

Како што кажува изворот, Марина прима теапија и сите се надеваат дека ќе ја победи болеста и од тешката состојба ќе излезе како херој.

 

Please follow and like us:
Pin Share