Човекот во кој беше заљубена, а не е Аркан – нејзиниот најголем хит му го посвети нему

Please follow and like us:
Pin Share

Светлана Цеца Ражнатовиќ има повеќе од успешна кариера, а старите хитови и ден денес се пеат.

Секако една од најпознатите песни на Цеца е “Пустите ме да га видим” од 1990. година, а поради оваа балада публиката на сите концерти рони солзи.

Меѓутоа она што е помалку познато е тоа на кого ја посветила оваа песна Цеца. Иако години наназад се зборува дека песната му е посветена на Аркан, вистината е дека се работи за друг човек. Се работи за поранешен дечко на Цеца, фудбалер на Црвена Ѕвезда, Владан Лукиќ.

Како што се зборува, Цеца и Владан наводно биле и верени, а до разделба дошло поради заминувањето во војска на Владан.

Please follow and like us:
Pin Share