“MY HEART WILL GO ON“ во изведба на познатите 2CELLOS

Please follow and like us:
Pin Share

Светски познатата песна од филмот “Титаник”, “My heart will go on” ја изведуваат момците од дуото 2Cellos. Тие снимија инструменталка непосредно по 20 годишнината од премиерата на “Титаник”.

Лука Сулиќ и Стјепан Хаусер, главните компоненти на дуото наречено 2CELLOS секогаш ги одушевуваат своите фанови со своите маестрални изведби.

Непосредно по 20-годишнината од премиерата на „Титаник“, хрватското дуо сними своја инструментална верзија на мега хитот „My Heart Will Go On“.

Тематското видео било снимено во студио во Бугарија. Во продолжение слушнете ја нивната изведба !

Please follow and like us:
Pin Share