Дорис Драговиќ горда на своите години

Please follow and like us:
Pin Share

Познатата пејачка Дорис Драговиќ не ги крие годините. Имам 56-години и многу ми е убаво-вели таа.

И затоа немојте да ги броите годините. Тие ќе си дојдат, гледајте ако можете животот и психички и физички квалитетно да си го живеете, без нервози, без стресови. А, кога сте нервозни, излезете прошетајте, одете на кафе муабет со некој кој ви е драг или одете на некое патување….”, раскажала Дорис Драговиќ пред новинарите, откривајќи ја својата рецепта за долговечност!
Please follow and like us:
Pin Share