(видео)Ајде Македонци е насловот на песната која е одбиена на сите фестивали !

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот од Кичево Мики Данилоски веќе две години имаше нова песна но немаше каде да ја промовира,тој конкурирал на повеќе фестивали со неа но бил игнориран,песната е дури одбиена и на фестивалот за патриотски песни Гоце фест.Најпосле Мики се јавил во Ин продукција кои се застапници за ИНТВ Македоснак музичка Сателитска телевизија која зрачи низ целиот свет и е најгледана мегу дијаспората.Мики заедно со Ин продукција снимаа видеозапис и песната веќе се врти на ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share