(Видео)Младата фолкерка Дани Даниела промовираше нова песна и спот снимен во Австралија

February 16, 2023 естрадаплус 0

Младата и атрактивна фолкерка Дани Даниела за новата година настапуваше во Австралија ,каде ги забавуваше нашинците во еклузивниот ресторан Sheldon,Дани престојот од неколку денови во […]