Последните часови пред големата ТРАГЕДИЈА: Братот на Милан низ солзи откри што се случувало..

February 7, 2023 естрадаплус 0

На 61-годишна возраст синоќа ненадејно почина нашиот врвен инструменталист и композитор, првенецот на Танец и долгогодишен раководител на оркестарот, маестро Милан Завков. Со голема тага […]

Во својата 61-ва година од животот, почина големиот Милан Завков, македонски виртуозен хармоникаш и музички творец

February 7, 2023 естрадаплус 0

Ненадејно, во 61-та година од животот, почина врвниот инструменталист и композитор, првенецот на Танец и долгогодишен раководител на оркестарот, Милан Завков, објавија од Танец. Неговата […]