Успешен старт на големата Австралиска турнеја на Цаки Кисми и Јована Богдановска

March 12, 2023 естрадаплус 0

Во Саботата нашинците во Перт Австралија ги забавуваа еден од најдобрите Македонски пејачи ,кој зад себи има највеќе хитови Цаки Кисми и Јована Богдановска ,девојката […]

Познатиот Музичар, Композитор, Аранжер и Хармоникаш, Маестро Кирил Аслимовски,промовираше ново музичко иструментално дело, заедно со видеоспот насловено како Свети Наумско оро

March 5, 2023 естрадаплус 0

Музиката и Аранжманот ги напиша Маестро Кирил Аслимовски . Рекординг, Миксинг и Мастеринг е направено во неговото професионално ,,ACCORDION -Studio” во кое од неодамна работи. […]