Даниел Коцалев снимаше нова песна и спот за истата

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот фолк пејач Даниел Коцалев кој пред некоја година се врати од Германија каде работепе и живееше во родната Македонија реши да и се посвети на музиката .Ова не е првенче на Даниел но овојпат има посериозен пристап,тој заедно со композиторот Златко Миладиноски и текстописецот познатата водителка Анита Даева направија добра песна насловена како “Без тебе” .Добра и веелела песна и се очекува да биде добро прифатена од публиката,Данил за истата снимаше и спот на повеќе локациии и со многу статисти и се очекува деновиве да биде провомиран истиот ,спотот го снимаше ИН продукција а премиерата ќе биде на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share