Jack Daniel промовираше нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Jack Daniel деновиве е актуелен по неговат анова песна “Лажна вистина” за која и се снимаше спот дел во Македонија дел во Австралија конечно е пуштен во етер . Убава љубовна балада зад која како автор стои самиот Даниел а видеото го снимаше Ин продукција и Интв .

погледнетего спотот

Please follow and like us:
Pin Share