Позната пејачка и нејзиниот дечко паднале од висококатница во Центар, се утврдува дали е обид за двојно самоубиство

February 13, 2023 естрадаплус 0

Во населбата Центар, момче и девојка се најдени по пад од зграда, по што момчето го загубило животот додека девојката се бори за живот. Едно […]