(видео)Дарко Стојаноски промовираше нов спот

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Даро Стојаноски промовираше спот на една негова песна која што во етерот ја пушти пред 2 години ,поточно на фестивалот Гоце фест.Спотот се снимаше дел во Охридското село Куратице и дел во родното село на Дарко Букојчани Кичевско.Песната е насловена Сонцето од Кутлеш.Дарко Стојановски моментално се наоѓа на голема турнеја во Австралија ,заедно со неговиот колега Спасен Силјаноски.

погледнетего видеото

Please follow and like us:
Pin Share