(Видео)Младата фолкерка Дани Даниела промовираше нова песна и спот снимен во Австралија

Please follow and like us:
Pin Share

Младата и атрактивна фолкерка Дани Даниела за новата година настапуваше во Австралија ,каде ги забавуваше нашинците во еклузивниот ресторан Sheldon,Дани престојот од неколку денови во Австралија го искористи за снимање на спот на нејзината најнова песна насловена “ДВе срца” освен Дани во спотот се појавува и познат манекен од Австралија и е сниман на неколку локации низ Melbourne. Дани Даниела има закажано голема Австралиска туернеја низ Австралија во Октомври оваа година заедно со Ташко Каранфиловски и побеничката на Македонското музичко талент шоу Анастасија Митровска.

погледнетего спотот

AVSTRALISKA TURNEA MART I APRIL

Please follow and like us:
Pin Share