Заврши големата Австралиска турнеја на Влатко ,Златко и Дамјан

Please follow and like us:
Pin Share

Еве што напиша на социјалните мрежи Влатко Миладиновски по враќањето од Австралија.

Заврши нашата голема Австралиска турнеја 2022а ние сме конечно дома!!Во овие 38 дена поминавме мноогу километри и многу долго “бевме во облаците!!Поминавме во скоро сите градови ширум Австралија.Видовме многу Македонци,нашинци,пријатели познаници и роднини!Одржавме голем број на концерти и се изнапеавме наши македонски песни!!Ова “Terrific trio” (како што не нарекуваа),составено од Влатко/Дамјан/Златкоси замина од Австралија со длабоки траги и спомени и со надеж дека сме оставиле мал белег во Австралија со нашата турнеја!!!За крај благодарност до друштвото “Никола Карев” за прекрасната организација,гостопримството и доделените плакети за најуспешна турнеја(по втор пат).!!Поздрав и благодарност до сите наши блиски луѓе кои во одредени места беа цело време со нас и покрај нас!!Бесценета подршка!!Ние продолжуваме понатаму со нашите активности периодов!!!Живи здрави и весели да се гледаме за убави нешта и на убави места!!

Please follow and like us:
Pin Share