Немам сила да пишувам песни за Цеца! Аркан ги поврзал, а тој објаснува зошто повеќе не сака да пишува песни за Ражнатовиќ!

Please follow and like us:
Pin Share

Тие беа близу и се дружеа, а денес не се ни познаваат на улица.

Ненад Кнежевиќ Кнез напиша неколку од најголемите хитови на Светлана Цеца Ражнатовиќ, како што се „Знам“, „Мртво море“, …

Жеjко Ражнатовиќ Аркан ги запознал пејачот и Цеца и иако имале плодна соработка, Кнез признал пред две години дека повеќе не сака да пишува за Цеца.

“Не сакам да пишувам за Цеца, немам сила за тоа. Таа следи друг тренд сега, не се наоѓам во тоа. Она што го напишав, го напишав. Мило ми е што таа сè уште ги изведува овие неколку хитови што јас ги направив. „Таа е одличен уметник и голема звезда“, рече тој еднаш, откривајќи како настанала нивната соработка.

“Аркан тогаш беше жив, па ние работевме … Се сеќавам на таа прва средба. Таа дојде со Аркан и, се разбира, тој беше тој што преговараше. Тој ми рече:” Вие сте за музика главен , можете да направите нешто за мојата Цеца. Интересно беше што после тоа станавме толку блиски што одев кај нив на многу прослави. Аркан беше исклучително пријатен приватно. Но тоа беше само додека беше жив Аркан. Цеца и јас не се слушаме денес “, рече Кнез за Свет

Please follow and like us:
Pin Share