Благоја Грујовски: Буквално се борев за својот живот, не верував дека вирусот може така да ме покоси!

February 27, 2021 естрадаплус 0

Фолк пејачот Благоја Грујовски за “Фокус” ја раскажува својата борба со коронавирусот, при тоа истакнувајќи дека мора да се разбие таа фама околу тоа дека […]