Немам сила да пишувам песни за Цеца! Аркан ги поврзал, а тој објаснува зошто повеќе не сака да пишува песни за Ражнатовиќ!

February 19, 2021 естрадаплус 0

Тие беа близу и се дружеа, а денес не се ни познаваат на улица. Ненад Кнежевиќ Кнез напиша неколку од најголемите хитови на Светлана Цеца […]