Рада Манојловиќ го обвини Саша Поповиќ за пропустите во нејзината кариера Поради него одбила голем број на хитови

Please follow and like us:
Pin Share

Корисниците на Твитер ја прашаа Рада Манојловиќ дали има песна што таа ја одбила, а подоцна станала хит кога ја отпеала друга пејачка.

Манојловиќ многу среќно и искрено одговори на ова нивно прашање.

Има хаха. Не препознав дека се хитови: „Три чаши“, „Mишо мој“, „Боинг 747“… Мора да има уште што ќе се сетам, добро прашање… „Еве, еве“ од Сека, но тогаш беше само мелодија без тој текст, одговори Рада.

На прашањето на еден од следбениците дали не успеа да ја сними песната „Бред Пит“, Рада одговори:

Не ме потсетувај, ова се песни што ги слушав и се откажав, а за „Бред Пит“ и целиот албум, приказната беше малку поинаква. Сакав се, но бидејќи бев под договор, Поповиќ се реши на тоа и на крајот не се согласи со „Аспирин“.

Please follow and like us:
Pin Share