И тој не седи со скрстени раце : Погледнете ја новата девојка на Мустафа Сандал

Please follow and like us:
Pin Share

Додека Емина ја официјализира врската со своето ново момче кое е милијардер, ни поранешниот сопруг Мустафа не седи со скрстени раце.

Откако турскиот пејач Мустафа Сандал се разведе од Емина фати ултра згодна девојка.

Погледнете каква убавица си фати пејачот.

Please follow and like us:
Pin Share