Емина Јаховиќ го напушти Истанбул, се врати кај родителите

Please follow and like us:
Pin Share
Емина Јаховиќ пред неколку дена објави дека се разведува од турскиот пејач Мустафа Сандал, по 10 години брак.

Иако кружеа разни гласнини околу причината зошто дошол крајот на нивниот брак, Емина истакнала дека исчензла љубовта која ја чувствувале еден кон друг.
Пејачката ќе продолжи да живее во Истанбул за нејзините синови да не го прекинуваат школувањето.
Сепак, пејачката моментално е во Србија, поточно во Пазар, каде живее нејзиното семејство. Таа објавила фотографија на својот Истаграм профил од нејзиното родно место.
Очигледно на пејачката голема поддрша и е семејството во овие тешки моменти, а колку ќе се задржи во Србија не е познато.
Please follow and like us:
Pin Share