СЕГА Е СЕКС-БОМБА, А ВАКА АНА КОКИЌ ИЗГЛЕДАЛА ПРЕД 17 ГОДИНИ

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Ана Кокиќ денес важи за убава и секогаш средена жена. Српските медиуми пишуваат дека секогаш знае да балансира меѓу семејството и кариерата  и често добива комплименти дека е грижлива мајка и посветена сопруга. 35-годишната пејачка е на естрадата речиси две децении. Публиката ја помни и во друго издание. Еве некои фотографии…

 

Please follow and like us:
Pin Share