Вики Филипова со нова фотосесија

Please follow and like us:
Pin Share

 

Вики Филипова деновиве објави нова фотосесија која ја направи во Македонија крајот на 2017.

За стајлингот и шминката се погрижи Алек Палада а за фотографиите ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share