Победник според жири комисијата во Македонското талент шоу е Сијче Трајкова од Кавадарци

July 23, 2023 естрадаплус 0

Сијче Трајкова имаше највеќе срека во финалето на Македонското талент шоу ,таа според жирито со еден поен имаше повеќе од второпласираниот Теодор Богоевски од Скопје […]