Прослава Маестрал 5 години ,над 650 гости

Please follow and like us:
Pin Share

Една од најпопуларните групи во Македонија фрупата Маестрал од Битола синоќа во Битола имаше ѕубичлејна забава со новните гости: Анета ,Татијана СтефановскаБлагојче Стојановски Туше ,Санја Цинцева,Дарко Билбиловски ,Благоја Груевски и др.

еве што изјавија Маестрал

Синоќа се одржа прославата за овој голем наш јубилеј, во забавна атмосфера и позитивно роденденско расположение. Им благодариме на нашите колеги кои пееја за нас, благодариме на сите гости кои ја исполнија салата до последно столче, присуството на секој од вас ни значи многу, бидејќи 35 години за нас е голема бројка. Низ овие 35 години имаме свирено на повеќе од 3500 фамилијарни веселби и настани, зад себе имаме 5 музички албуми, турнеи низ цел свет и пријатели од цел свет. А најважно од се’, задоволна публика која не сака и поддржува. Ви благодариме за поддршката, а ние и понатаму продолжуваме онака како што знаеме, сплотени, да дадеме се’ од себе, за ВАС, бидејќи вашите аплаузи и пофални зборови се нашата најголема награда во сите овие години. Ваши, Маестрал.

Please follow and like us:
Pin Share