Ова е девојката која остави најголем впечаток во финалето на Македонското талент шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Марија Јосифовска која има нецели 17 години во Македонското талент шоу во финалната вечер имаше најдобар настап ,таа ја одпее Бум Бум од Сузана Гавазова и буквално целата публика заигра и запеа.

Марија иако има само 17 години од кога се појави во шоуто до неа стигаат понуди за соработка од многу бендови .Марија исто така потпиша 3 годишен договор со ИН продукција и за нејзината кариера ќе се грижат од Ин продукција.

Please follow and like us:
Pin Share