Победник според жири комисијата во Македонското талент шоу е Сијче Трајкова од Кавадарци

Please follow and like us:
Pin Share

Сијче Трајкова имаше највеќе срека во финалето на Македонското талент шоу ,таа според жирито со еден поен имаше повеќе од второпласираниот Теодор Богоевски од Скопје и само два бода повеќе од третопласираната Мелиса Зијадиќ која важеше за фаворит на оваа шоу.

Инаку Сијче Трајкова има учествувано и на друго локално шоу каде исто така победила ,како што дознаваме Сијче на почетокот на шоуто сакала да се откаже од натреверуњето но ете од среќата не се бега.

Теодор Богоевски беше најнаграден во оваа шоу затоа што второ место беше и од публика и од жири.

Мелиса Зијадиќ од почеток важеше за фаворит на шоуто ,но овојпат победи онај што имал повеќе среќа затоа што бод помалу или повеќе е многу малку но доволно да реши кој е победник .

инаку прво место зеде 2800 долари ,второ 1600 долари и трето место 800 долари .И тројцата потпишаа договор за взаемна соработка си Ин продукција.

Please follow and like us:
Pin Share