Оваа приказна што ја објави во Финалето водителката Анита Даева ги расплачи сите

Please follow and like us:
Pin Share

Борче Беговски кој се натреваруваше во финалето на Македонското талент шоу доби специална награда иако според жири комисијата само неколку бодови му фалеа да освои едно од првите места. Имено Анита Даева ја раскажа приказната за Борче затоа што тој додека се натреваруваше во шоуто истовремено се бореше со тешка болест која на крај ја победи ,како што рече Анита имало денови кога Борче од на Болница идел право на снимање на шоуто.

Please follow and like us:
Pin Share