Теодор Богоевски е најнаградениот финалист во Македонското талент шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Теодор Богоевски кој беше еден од фаворитите во втоората сезона на Македонското талент шоу според жири комисијата за само еден бод не го освои првото место ,повеќе срека имаше неговата колешка Сијче Трајкова ,тој со пласирање на второ место освои 1600 долораи,исто Теодор според публиката беше на втора песна кој за тоа доби награда песна од Златко Миладиновски ,текст од Анита даева и видеозапис од Ин продукција за истата.

Со ова Теодор Богоевски естана најнаградениот финалист во втората сезона од Македонското талент шоу .

Please follow and like us:
Pin Share