Жика Кацелиноски заедно со својот бенд снимаа нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Евгенија е насловот на новата песна на Жика Кацелинсни ,за текстот и музиката се погрижи младиот и надежен клавијатурист Бојан Здравески со помош на неговиот брат Дарко Здравески кој исто свири дувачки иструменти исто во бендот . а аудиото е снимено кај Славко Ристески во Прилеп.Видеото го снимаше ИН продукција а се снимаше на падините на Галичник,во спотот освен бендот во главната улога е познатата манекенка од Штип Марија и Бојан Здравески а исто ова автобиогравска песна која ја направи Бојан за малата Евгенија .токмо и таа се појавува во спотот.За неколку денови се очекува промоција на спотот на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share