Победник според публиката на Македонското талент шоу е Aнтонио Неков

Please follow and like us:
Pin Share

Според публиката победник од публиката е Дечкото кој живее во Германија Антонио Неков ,

второ место според публиката е Teодор Богоевски од Скопје

Третоото место од публика му припадн на Христијан Крстески од Прилеп

Тројцата учесници потписаа договор со ин продукција за заедничка соработка и имааат полон песни од Златко Миладиноски и Анита Даеви и спотови за истите од ИН продукција .

Please follow and like us:
Pin Share