Девојката со ангелски глас Јована Богдановска на голема турнеја во Австралија

Please follow and like us:
Pin Share

Јована Богдановска е позната по учеството на Македонското талент шоу Нови и млади ,каде учествуваше во финалето и е една од најдобрите учесничи.Не помина долго време ,во мегувреме Златко Миладиновски и направи две преработки на стари Македонски песни -Дафина платно белеше и Подигниси бре невесте дулачето ,со кои публиката ја изненади со прекрасната изведба.Во мегувреме Јована снимаше и преработка на познатата -Не плачи мајко не жали,за која и снимаше високобуџетен спот .Јована е добро познат ана Австралиската публик и има фанови по барање на публиката со други колеѓи на почетокот на 2023 ќе има турнеја во Австралија. Организатор на турнејата е Сателитката ИНТВ Австралија. https://www.youtube.com/watch?v=Kw3pgXG59hU&ab_channel=INproduction

Please follow and like us:
Pin Share