(видео)Дојде од Германија и растури на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

November 7, 2022 естрадаплус 0

Младиот и талентира Антонио Никев кој за натреварување на македонското музичко талент шоу допатува дирикно од Германија го остави без зборови жирито ,составено од Златко […]