Ѓоко Јовиќ со импресивна интерпретација на “Зајди, зајди” растури во Босна! (Видео)

November 28, 2022 естрадаплус 0

Неодамна, еден од нашите, во моментот, најактуелни пејачи, Ѓоко Јовиќ, заедно со членови од бендот беше гостин на една босанска телевизија. Меѓу другото, во студиото се […]