(видео)Дојде од Германија и растури на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот и талентира Антонио Никев кој за натреварување на македонското музичко талент шоу допатува дирикно од Германија го остави без зборови жирито ,составено од Златко Миладиноски , Кирил Стически ,Соња Дојчиновска Јанакиевска,и Благоја Грујовски .

погледнете

Please follow and like us:
Pin Share