Димитар Митровски промовираше ново иструментално оро заедно со видеоспот

Please follow and like us:
Pin Share

Познатиот Мајстор на Хармоника маестро Димитар Митровски промовираше ново видео насловено “LATINO GAME” .

Музика : Marko Denikj За звукот на оваа композиција да звучи вака се погрижи мојот колега Angel Kjosev Thebasementstudios.видеото го снимаше Ин продукција а премиерно беше прикажан на сателитската ИНТВ ,а веќе денес е хит на денот.

Please follow and like us:
Pin Share