Фолк пејачката Ирена Петрова Лола промовираше нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Младата и актрактивна фолк пејачка Ирена Петрова Лола недамна снимаше видеозапис за нејзината авторска песна Недостижна за тебе која за прв пат ја отпеја на Тумба фест.Автори на оваа песна се Текст Орце Зафировски музика и аражман Цане Петров.Спотот се снимаше на неколку локации во Охрид и дел е снимен во Австралија.го работеше ИН продукција ,а својата премиера ја имаше на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share