Благојче Тодоровски од Ресен Македонско музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Благојче Тодоровски 16 години од Ресен Средношколец , учи во Охрид.Пее од својата 6 година и ужива во македонската музика.

Погледнетеги неговите настапи во новата сезона

Please follow and like us:
Pin Share