Теодор Богојевски од Скопје Македонско музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

1..Теодор Богојевски 20 години од Скопје Познат како Теомен , јутубер и пеач Студира мултимедија на ФОН , навива за Челзи.

Погледнетего неговиот настап во Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share