Маестро Димитар Митровски со нова композиција

Please follow and like us:
Pin Share

Во Студиото на Ангел Косев се снимаше нова композиција но и спот на Димитар Митровски,спотот го снимаше ИН продукција и наскоро се очекува негова промоција.

Please follow and like us:
Pin Share