Повторно се слави во домот на фолк пејачот Дамјан Стојаноски ,овојпат доби ќерка

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Дамјан Стојаноски денес си доби ќерка ,оваа радосна вест ја објави неговата Мајка Евица.

Денес станав баба и на Јана. Војдан си доби сестричка, а тато Дамјан и мама Ели, ќерка. Да ни е жива и здрава и многу да не радува!

Please follow and like us:
Pin Share