Пејачот Мишко Крстески распали по уредниците на МРТВ

Please follow and like us:
Pin Share

Во Мтв, поточно во емисијата Фолк Џубокс, се има развиено некој паразитски организам кој паралелно со оние кои креираат, продуцираат и сакаат да остават вредност која ја воздигнува нашата есенцијална македонска музичка бит и суштина, егзистира, го разјадува и го деформира секој квалитет, на своја сметка и сметка на своите паразитски “сродници” .Почитувани одговорни уредници во Мтв, обрнете внимание затоа што ви ги згнасуваат емисиите со својата долност и бескрупулозност.За Македонија со срце❤️🇲🇰🎶НАПРЕД

Please follow and like us:
Pin Share