Ја роди на 19 години: Ќерката на Каја Остојиќ израсна во атрактивна млада дама

Please follow and like us:
Pin Share

Во првиот брак со Никола Драгојловиќ, српската пејачка Каја Остојиќ ја доби ќерката Николина, која наполни 18 години во август минатата година.

Пејачката сега гордо ја покажа својата наследничка, која прерасна во вистинска убавица.

Каја ја роди Николина на 19 години, а во јавноста често истакнува колку е горда на својата ќерка.

На последната фотографија на која позираа заедно, мама и ќерката изгледаат како сестри, што беше коментар на многу следбеници на Каја.

– 28.8.2002 година. Надвор беше страшно топло, беше тешко на сите полиња. Требаше да се родиш на мојот роденден 11.09., Но беше две недели порано, како што реков, и беше тешко на тоа поле … Но, знаев дека сонцето ќе дојде по дождот … Јас го знаев тоа би била ти, како што си, како што сум бесконечно горда, што ќе дојдеш како сонце, како ѕвезда, како небо, како целиот свет во моите раце. Не можеше да бидеш подобара отколку што си. – напиша Каја минатата година, честитајќи и на наследницичката за полнолетството.

Please follow and like us:
Pin Share